Zoë

“Zoë hier! Zeventien jaar en een dolenthousiaste enthousiasteling. Weet je waar ik echt van kan genieten? Een broodje van Subway in mijn pauze. Na vele kopjes koffie zetten, dozen vol voorraad uitpakken of het helpen van klanten kan ik dan eventjes mijn focus uitzetten en wegdromen met mijn broodje American Steakhouse.

Als ik weer uit mijn Subway-bubbel ben, ga ik weer vol energie aan de slag. Elke keer wat anders. Dat is precies waarom ik Mission als stageplek wilde. De combinatie tussen de koffiebar en kleding leek mij erg leuk. Bovendien leek mij dit een geweldige afwisseling voor mijn opleiding.

Ik studeer Verkoopspecialist/FIliaalmanager. Eén dag naar school en vier dagen in de winkel. Daar word ik begeleid in de praktijk. Ik wil alles leren wat er te leren valt: het werken in een kledingzaak en alles daarbuiten. Het inkopen van de nieuwe collectie bijvoorbeeld, en zorgen dat alles is voorbereid om de winkel te kunnen runnen.

Op die manier ga ik voor mijn mooiere wereld, denk ik. Ervaren worden in het vak dat ik later wil doen: vrouwen op een goede manier helpen en met een glimlach de deur uit laten gaan. Ik denk dat mijn eigen enthousiasme daar goed bij helpt. Dat draagt bij aan een prettige sfeer om in te werken, te winkelen of een broodje Subway te eten.

De man van één van onze collega’s is ernstig ziek. Om geld op te halen voor zijn behandeling, werd er een benefietavond georganiseerd. Een gezellig feest waar we met alle collega’s naar toe zijn gegaan.

Daar stond ik dan te dansen, als deel van Team Mission. Niet ‘de stagiair’, maar Zoë. Sommigen hadden hun partners meegenomen en ook die waren gewoon deel van het geheel. Ik realiseerde mij die avond dat ik bij Mission kan en mag combineren wat ik leuk vind: familie, vrienden, uitgaan, dansen, en kleding.

1/2

Het leven kent ook serieuze(re) kanten, maar zonder plezier kun je niet serieus zijn. Zonder plezier kun je überhaupt niet jezelf zijn. Ik ben daarin soms nog zoekende. Dat mag ook - gelukkig. Het zou wat zijn als we alleen maar moesten presteren.

Mensen hebben ruimte nodig om zichzelf te kunnen worden. Die ruimte wordt mij gegeven bij Mission. Ik kan me er persoonlijk, maar ook op werkgebied ontwikkelen. Prestaties komen dan vanzelf!

Mocht u trouwens ooit een stoere, maar vrouwelijke stuiterbal door de winkel zien springen, gehuld in Part Two, Opus of InWear - dan ben ik dat waarschijnlijk. Stuiter gerust met me mee. Vind ik alleen maar leuk! Alles wat ik nodig heb is mijn Subway American Steakhouse.”

Contact                                                                                                                 

 

Mission Veenendaal - Passage Corridor 1 - Tel: 0318 500 285        

Mission Doetinchem - Hamburgerstraat 61 - Tel: 0314 366 489

Mission Lichtenvoorde - Markt 13 - Tel: 088-8811132

Mission Zevenaar - Grietsestraat 21 - Tel: 088-8811135

E-mail: info@missionfashion.nl