Wendy

“Hoi! Mijn naam is Wendy en ik ben 45 lentes jong. Een hele poos geleden werd ik gebeld door de alarmcentrale. Het alarm van de winkel in Doetinchem was afgegaan. Eenmaal daar leek alles normaal. Al gauw vonden we de dader. Een duif had zich in de winkel verstopt!

Dat zijn van die kleine, grappige dingen waarvan ik echt kan genieten. Wanneer ik met de hond ga wandelen of ik een film kijk, vallen de grappigste dingen mij op. Ik denk dat het die kleine dingen zijn die het leven zo leuk maken. Als je je daarop focust, dan pluk je de dag.

Ik vind het heel belangrijk om mensen bewust te laten worden. Ik wil een mooiere wereld achterlaten voor mijn kinderen. Hoe gaaf is het om dat met z’n allen te doen? Een mooiere wereld achterlaten niet alleen voor mijn kinderen, maar voor al onze kinderen.

Daarom ben ik ook straight to the point. Recht door zee, no nonsens. Zeggen waar het op staat en met een positieve benadering de dingen oplossen waar we tegenaan lopen.

Als vrouw is dat best stoer. Stoer omschrijft mijn stijl ook wel een beetje. Sylver, Opus, InWear… Alledrie op hun eigen manier heel vrouwelijke merken. De combinatie tussen de merken geven een heerlijk nonchalante uitstraling.

Want als je alles hebt wat je wil en dat koestert, waarom zou je je dan zorgen maken? Maak herinneringen samen! Met mijn kinderen, familie en lieve collega’s zorg ik dat alles in mijn leven het best tot zijn recht komt.

1/3

Binnen Mission doe ik de VM in Doetinchem. VM staat voor Visual Merchandising. Als nieuwe kleding is binnengekomen en uitgepakt, hang ik het in de vakken en zorg ik dat het mooi gepresenteerd wordt. Daarbij kijk je naar kleurencombinaties, maar ook of een vak niet te vol hangt.

Zo hoop ik dat iedere vrouw kan vinden wat bij haar past. Ik hoop mensen een klein beetje gelukkig te maken met een leuke nieuwe set. Ieder mens is geweldig in haar of zijn eigen manier. Als je je daarop focust, dan pluk je de dag.

Die duif hebben we trouwens een kopje koffie aangeboden. We hebben vriendelijk gevraagd of ze in ‘t vervolg toch in haar eigen nestje wil slapen. Dat begreep ze. Gelukkig!”

Contact                                                                                                                 

 

Mission Veenendaal - Passage Corridor 1 - Tel: 0318 500 285        

Mission Doetinchem - Hamburgerstraat 61 - Tel: 0314 366 489

Mission Lichtenvoorde - Markt 13 - Tel: 088-8811132

Mission Zevenaar - Grietsestraat 21 - Tel: 088-8811135

E-mail: info@missionfashion.nl