!

 Let op!

Alleen in Doetinchem

De collectie van Studio Anneloes wordt geheel ontworpen door – hoe verrassend – Anneloes. In Amsterdam verwerkt zij in ieder kledingstuk haar liefde en passie voor damesmode.

 

Uitstekend aantrekkelijk
Dit merk gaat voor stijlvolle kleding die vooral comfortabel is. Vrouwen met een druk leven willen en mogen er ook goed uitzien. Het is goed te combineren en eenvoudig mooi te houden. 

Studio Anneloes probeert namelijk iets te bieden voor het drukke leven van de moderne vrouw: comfortabele mode. Dat voelt u als u het aanheeft. Als iets lekker zit en u voelt zich mooi, straalt u zelfvertrouwen uit. Dat is precies wat Anneloes met haar modecollectie wil bereiken.

 

Travel-kwaliteit
De collectie van Studio Anneloes bestaat voor ongeveer 90% uit Travel-kwaliteit. Een prachtig materiaal dat onder geen beding kreukt. Zelfs niet wanneer het net uit uw koffer komt!

De Travel-kwaliteit helpt Studio Anneloes hun belofte waar te maken. Het zit ontzettend comfortabel en is goed mooi te houden.

 

Anneloes zet stappen
De kleding van Studio Anneloes blijft mooi en modieus. De kleding wordt gemaakt van eerlijke stoffen. Mensen hebben daar onder goede omstandigheden en voor de juiste prijs aan gewerkt.

In juli 2016 ondertekende Studio Anneloes samen met meerdere merken en de Rijksoverheid het Convenant Kleding en Textiel. Met dit convenant wil men gaan voor een verduurzaming van de kleding- en textielsector.

1/5

Studio Anneloes verkopen wij op dit moment alleen in Doetinchem, omdat het elders in Veenendaal al verkocht wordt. Wie weet wat de toekomst brengt. Studio Anneloes is de grote zus van het merk L.O.E.S. Ook dit merk verkopen we bij Mission, wel in beide winkels!