“Howdy! Nathalie hier. Pas geleden heb ik met mijn lieve man the time of my life gehad in de Verenigde Staten. My dreams came true, maar nu ga ik weer Nederlands praten.

Want ook in Nederland kan ik genieten van het leven. Ik trek veel op met mijn kinderen, leer mijn kleine kleindochter de wereld kennen en heet mijn nieuwe kleinkids welkom op deze wereld. De mensen in mijn leven zijn stuk voor stuk een geschenk uit de hemel.

Dat bedoel ik niet alleen metaforisch. Ik geloof dat zij allemaal met een reden in mijn leven zijn geplaatst door de God waar ik in geloof. Geen geloof in regels en beperkingen, maar een geloof in liefde. Onvoorwaardelijk, altijd.

Daar schaam ik me niet voor. Het heeft mij kracht gegeven in tijden dat ik sterk moest zijn, en geeft mij nog kracht om de Nathalie te zijn die ik wil zijn: een lichtje.

In Amerika heb ik geleerd dat een heel klein lichtje de donkerste ruimte kan veranderen in iets prachtigs. Mijn doel is mensen een veilig gevoel geven. Ieder mens is een waardevol persoon dat gezien, gehoord en gewaardeerd mag worden.


Dat kan met kleding zo goed! Uitstralen hoe en wie je bent. Buiten Mission heb ik ook mijn eigen kapsalon. Daar wil ik hetzelfde bereiken als met kleding, maar dan met de kapsels van mensen. Ben jij strak achterovergekamd haar of een vrolijke bos feestelijke krullen?

Nathalie

1/1

Ik maak de foto’s die Mission gebruikt. De foto’s die op social media verschijnen, de foto’s die wij gebruiken in onze folders en de portretfoto’s van collega's. Met uitzondering van mijn eigen foto uiteraard. Selfies zijn dan weer niet zo mijn ding. Alhoewel, soms waag ik een poging.

Mijn eigen stijl is out of the box. Letterlijk, want vroeger zat ik nogal gevangen in dat doosje. Ik had een leuk leven met mensen die van me hielden – en dat nog steeds doen. Alleen was ik voor mezelf een grote beperking. Ik werd zekerder van mezelf, stapte uit dat doosje en ben dat gaan uitdragen in mijn kleding.

Ik combineer gerust printjes met elkaar voor een verrassende outfit of voeg een gekke twist toe. Lang leve Sylver! Mijn absoluut favoriete merk uit de collectie, want daarmee kan dat zo goed.

Ik heb trouwens een Rotterdamse tongval. Leuk om dat aan het einde nog even te benoemen. Kun (of ken?) je de hele tekst opnieuw lezen, met dat accentje erbij. Lachen!”

Contact                                                                                                                 

 

Mission Veenendaal - Passage Corridor 1 - Tel: 0318 500 285        

Mission Doetinchem - Hamburgerstraat 61 - Tel: 0314 366 489

Mission Lichtenvoorde - Markt 13 - Tel: 088-8811132

Mission Zevenaar - Grietsestraat 21 - Tel: 088-8811135

E-mail: info@missionfashion.nl