Monique

“Wat er ook gebeurt: altijd blijven lachen! Ik ben niet Bassie en ook niet Adriaan, maar de 58-jarige Monique. Tevreden vrouw en oma van de liefste kleinkinderen.

Met een boek op de bank wegkruipen met een warme kop thee is heerlijk voor me. Ik lees de eerste letter van een nieuw verhaal en ben in een andere wereld, waarin ik me kan inleven in mensen. De verhalen die ik lees laten me nadenken over de mensen die ik zelf ken en alles wat mij gelukkig maakt.

Daarnaast ben ik gek op sporten. Lekker in beweging blijven en mijn lijf gezond houden. Mijn kledingstijl past daar ook bij. Kleed me graag op een sportieve manier met stoere elementen. Sportief en stoer zijn in mijn beleving twee stijlen die goed kunnen worden gecombineerd. Een stoere broek van Mavi met een nette blouse van InWear, of wat leuks van Opus en Sylver. Ze vullen elkaar aan waar nodig.

Dat is überhaupt belangrijk in het leven: mensen laten doen waar ze het beste in zijn, men in hun waarde laten en aanvullen waar nodig. Zo zorg je dat niet een outfit, maar een groep mensen goed kan worden gecombineerd tot een succesvol geheel dat werkt met passie en plezier.

Voordat ik bij Mission werkte, heb ik 25 jaar in een andere kledingzaak gewerkt. Deze ging helaas failliet. Door privé omstandigheden ben ik daarna een poos uit de running geweest, maar bij Mission heb ik de kans gekregen weer het arbeidstraject te betreden. Daar ben ik echt heel blij mee.

1/1

Met z’n allen heb je hart voor de zaak: als individu en als groep. Merkte ik ook op toen ik in de winkel in Doetinchem begon met werken. Ik ervaar dat dingen anders dan anders gaan, maar wel goed anders.

Iedere collega streeft op haar manier naar het bezorgen van een glimlach bij de mensen die ze helpen. Niet alleen met een leuke outfit, maar ook met het zijn van een luisterend oor, het creëren van (oprechte) gezelligheid en er gewoon een feestje van maken. Want nee, ik ben niet Bassie, ook niet Adriaan, maar wat er ook gebeurt: we moeten altijd blijven lachen.”

Contact                                                                                                                 

 

Mission Veenendaal - Passage Corridor 1 - Tel: 0318 500 285        

Mission Doetinchem - Hamburgerstraat 61 - Tel: 0314 366 489

Mission Lichtenvoorde - Markt 13 - Tel: 088-8811132

Mission Zevenaar - Grietsestraat 21 - Tel: 088-8811135

E-mail: info@missionfashion.nl