Miss Green werkt zoals ze willen leven: met liefde en respect voor de wereld en de mensen om hen heen. Dagelijks wordt geprobeerd te verbeteren. Groeien is een proces, geen doel.

 

Collectie
Mode verandert snel, maar dat betekent niet dat ieder seizoen de complete garderobe van een vrouw vervangen moet worden. Miss Green ontwerpt tijdloze basics, aangevuld met fashionable items.

 

Er wordt maximaal gebruik gemaakt van biologische stoffen en minimaal gebruik gemaakt van water. De stoffen worden niet bewerkt met chemicaliën. Gegarandeerd geen troep in hun kleding!

 

Mevrouw Groen: de echte Miss Green
In 2008 maakte Maaike Groen een carrièreswitch. Ze startte een kledingbedrijf dat vanaf het begin al eigenwijs was.

In een tijd dat duurzaam ondernemen eerder gek dan goed was, liet Miss Green zien dat duurzame mode kan en mooi is. Indertijd is Miss Green ontwikkeld tot een Nederlandse koploper in duurzaam ondernemen.

 

Fair
Miss Green zorgt dat ieder persoon dat werkt aan een kledingstuk een eerlijk salaris krijgt en werkt onder goede omstandigheden. Alle partners zijn gecertificeerd. Miss Green heeft zelf het GOTS-certificaat, als eerste Nederlands modemerk.

Het OCS-certificaat (Organic Content Standard) dat Miss Green heeft, is een bevestiging dat er daadwerkelijk biologisch geteelde vezels zijn gebruikt in de stoffen.

1/2

Ook is Miss Green goedgekeurd PETA-veganistisch (People for the Ethical Treatment of Animals). Diervriendelijke kleding, geen bont. Wol is het enige dierlijke product dat zij gebruiken, maar zo min mogelijk. De leveranciers van de wol worden streng onder de loep genomen.

Certificaten zijn belangrijk voor Miss Green, maar regelmatig worden fabrieken en leveranciers onaangekondigd bezocht. Ze praten met de mensen die Miss Green maken en gaan af op hun eigen onderbuikgevoel.

Contact                                                                                                                 

 

Mission Veenendaal - Passage Corridor 1 - Tel: 0318 500 285        

Mission Doetinchem - Hamburgerstraat 61 - Tel: 0314 366 489

Mission Lichtenvoorde - Markt 13 - Tel: 088-8811132

Mission Zevenaar - Grietsestraat 21 - Tel: 088-8811135

E-mail: info@missionfashion.nl