Maxime

“Hoi, ik ben Maxime! Ook wel Max genoemd. Sommige mensen vinden die afkorting meer een jongensnaam, maar ik vind dat het prima kan. Wie in de kudde blijft, zal altijd in de stront van iemand anders lopen.

Je mag jezelf namelijk best onderscheiden, vind ik. Ik spaar opgezette vlinders, skeletten en 4D organen. Typisch mij! Het is belangrijk in het leven om jezelf te mogen zijn. Als je jezelf bent, stimuleer je gezelligheid, harmonie, aandacht voor elkaar en maak je mooie herinneringen samen.

Mijn moeder werkt bij Mission, dus uit nieuwsgierigheid draaide ik een dagje mee. Ik hielp bij de koffiebar. Koffie zetten, melk opschuimen en mensen verwennen ging goed en ik had er plezier in. Het duurde niet lang voordat ik een contract aangeboden kreeg.

Nu werk ik om de zaterdag in de winkel als barista in het Fashioncafé. Vaak in Veenendaal, soms in Doetinchem. Ik maak lekkere kopjes koffie, schenk mooie figuurtjes in cappuccino’s en voer leuke – vooral gezellige – gesprekken met mensen. Zo nu en dan zet ik ook een bakje water voor de hond neer, want ook die lieve beestjes verdienen aandacht in de winkel.

Het hele concept van Mission past bij mij. Met het duurzame en Fairtrade help je zowel mens als milieu. Ik heb nog geen eigen missie, maar ik denk dat het wel te maken gaat krijgen met het helpen van mensen. Alleen dan wel op de wetenschappelijke manier.

1/1

In de weekenden dat ik niet hoef te werken, ben ik samen met mijn vader en bonusmoeder op de camping te vinden. Ik lees ook graag boeken. Het allerliefst met keiharde rockmuziek in mijn oren.

Met die muziek op kan ik ook lekker koken – en eten natuurlijk – of ik ben in de achtertuin te vinden met mijn pijl een boog.

Lekker een serie kijken op Netflix doe ik ook graag. Soms doe ik dat terwijl ik met Chili speel. Hij is mijn gekko. Leukere huisdieren bestaan niet!

De kleding die ik graag draag is stoer, lekker gek en past goed bij wie ik ben. Het liefste draag ik de broeken van Mavi, omdat het materiaal waarvan de broeken zijn gemaakt zo heerlijk zit.

Omdat ik mijn stijl dicht bij mezelf houd, kan ik op die broek dat gekke printje doen of toch die mooie legergroene blouse, omdat die zo leuk bij m’n ogen kleurt. Een shirtje met opgezette dieren of organen zal ik niet aantrekken, hoor. Die laat ik in m’n kast staan!”

Contact                                                                                                                 

 

Mission Veenendaal - Passage Corridor 1 - Tel: 0318 500 285        

Mission Doetinchem - Hamburgerstraat 61 - Tel: 0314 366 489

Mission Lichtenvoorde - Markt 13 - Tel: 088-8811132

Mission Zevenaar - Grietsestraat 21 - Tel: 088-8811135

E-mail: info@missionfashion.nl