Linda

“Hallo! Mijn naam is Linda en ik ben 45 jaar. Ja, ik zie er inderdaad een stuk jonger uit. Dat heeft u goed gezien.

Grapje! Hoop niet dat u denkt dat ik echt zo hoog van mezelf ben. Ik vond het heel lastig om over mezelf te schrijven. Ik probeerde het met humor te benaderen, zoals met alles.

Humor houdt mij op de been. De lol inzien van dingen, ook als het niet zo lekker gaat. Er is altijd iets waar je lol uit kan halen. Een grap, een grol of een geintje.

Ik lach graag en deel dat graag met anderen. Ik ben blij als ik een lach op het gezicht van mensen kan toveren. Dat klanten tevreden de deur uit gaan en graag weer bij ons terugkomen voor een warm welkom, oprecht medeleven en mooie kleding.

Familie en vrienden zijn heel belangrijk voor mij. Met hen beleef ik lol in het leven. Mijn gezin staat absoluut op nummer 1. Ik geniet van onze tijd samen en kijk met plezier terug naar de herinneringen die we door de jaren heen hebben gemaakt.

Ik droeg altijd al het een en ander van 10 Days. Hoe leuk dat we dat merk nu bij Mission in de collectie hebben gekregen! 10 Days is een merk dat mij past en bij mij past.

1/4

Binnen Mission verzorg ik de VM in Veenendaal. VM staat voor Visual Merchandising. Ik hang nieuw binnengekomen kleding in de vakken en probeer het zo mooi mogelijk te presenteren. VM is voor mij het begin van de lach die ik mensen wil geven, dat ze denken: ‘Hé, wat leuk.’

Maar terwijl ze dat denken, laten ze het vaak alsnog hangen. Ik hoop mensen te doen durven proberen als ze denken: ‘Leuk, maar niet voor mij.’

Dat past bij mijn manier van denken. What if I fall? Oh but, darling, what if I fly? ‘Wat als het mij niet leuk staat?,’ hoor ik vaak. Ik hoop voor mensen degene te zijn die ze doen inzien: ‘Maar wat als het geweldig staat?’

Als mensen eenmaal zien dat iets ze geweldig staat, kijken ze met plezier naar zichzelf. Kunnen ze lachen, omdat ze zichzelf blij maken. Zij kunnen dan op hun beurt mensen blij maken, en zo gaat dat à la omvallende dominostenen door.

Ik ben een warm persoon en geef veel om de ander. Misschien doet dat mij zo jong lijken? Grapje!”  

Contact                                                                                                                 

 

Mission Veenendaal - Passage Corridor 1 - Tel: 0318 500 285        

Mission Doetinchem - Hamburgerstraat 61 - Tel: 0314 366 489

Mission Lichtenvoorde - Markt 13 - Tel: 088-8811132

Mission Zevenaar - Grietsestraat 21 - Tel: 088-8811135

E-mail: info@missionfashion.nl