Jacha

“Hallo! Ik ben Jacha. 42 jaar en stiekem een ontzettende Starwars fan. Science-fiction, superhelden: ik hou ervan! Ik hou ook van koken, eten en lang tafelen met mijn dochters. Muziek luisteren doe ik graag. Op zijn tijd ga ik lekker een keertje uit. Een avondje de kroeg in, theater bekijken…

Ik ben een bezige bij, ook bij Mission. Dick (de eigenaar van Mission) en ik bedenken alles van A tot Z en zetten de uitvoering op gang. Alles wat bij een winkel komt kijken, houdt mij bezig. Hoe zorg ik dat plan A werkelijkheid wordt? Wie in de teams kan dat het best? Gelukkig heb ik ook elke week de tijd een aantal van onze gasten blij te maken met een nieuwe outfit.

Mijn eigen outfits hebben een elegante stijl. Vrouwelijk en soms een tikje ondeugend. Ik ben een lange vrouw met rondingen. Mijn figuur laat vrouwelijk-

heid zien, dus waarom dat niet uitdragen? Ik beweeg volgens mij ook vrij elegant. De manier van bewegen en je figuur bepalen al de helft van je stijl, denk ik. De rest komt uit je karakter.

Ik draag graag zwart. Niet om duister te zijn (zó’n Starwarsfan ben ik ook weer niet), maar juist om die elegantie te benadrukken. Dat tikje ondeugend - in mijn ogen is het meer een beetje sexy - is bij mij nooit ordinair. Ik draag een mooie hak, een beetje decolleté of een strak jurkje.

1/3

Ik draag dan ook graag de panty’s van Swedish Stockings. Ben gek op de stijl van InWear. Wat dacht u van Alchemist? Ik denk dat dat merk de meest vrouwelijke en luxe uitstraling heeft van alle duurzame merken.

Ik werk al heel lang in de modebranche. Ik zag samen met Dick zoveel verbeterpunten. Het verschil moest ergens beginnen. Daarom zijn we gaan brainstormen en zo is Mission ontstaan. Het is een constant proces van groeien, met vallen en opstaan. Het is zo fijn dat er ook verkeerde beslissingen gemaakt mogen worden. Daar is de ruimte voor. Er zit heel veel van mezelf in Mission. Door de ruimte om te mogen vallen, kan ik ook mezelf blijven ontwikkelen.

Dat is zo’n mooi proces! Ik vind het heel belangrijk dat iedereen zichzelf kan en durft te zijn. In al haar vormen, maten, stijl, normen, waarden. Respect voor elkaar is daarin de sleutel. Het accepteren dat niemand hetzelfde is. ‘Lobi Da Basi,’ zeg ik altijd: liefde is de baas. Niet alleen liefde de baas, maar ook liefde de basis. De kracht van liefde zal altijd bij je zijn. Ja, dat meen ik echt en ja, dat was inderdaad óók een Starwars-grapje. The force will be with you. Always.”

Contact                                                                                                                 

 

Mission Veenendaal - Passage Corridor 1 - Tel: 0318 500 285        

Mission Doetinchem - Hamburgerstraat 61 - Tel: 0314 366 489

Mission Lichtenvoorde - Markt 13 - Tel: 088-8811132

Mission Zevenaar - Grietsestraat 21 - Tel: 088-8811135

E-mail: info@missionfashion.nl