Isa

“Hai! Ik ben Isa, 20 jaar. Wil je mij blij maken? Taart! Vanille-slagroomvlaai met een extra portie slagroom. Soms zou ik willen dat taart de oplossing was voor alles. Net als het beslag, kan het leven ook luchtig zijn.

Luchtigheid in het leven is de kers op de taart. Serieus bezig zijn met de toekomst, hard werken maar daarnaast ook lol maken. Heb een beetje plezier! Tussendoor een grapje, een gek dansje, twee stukken taart op een dag of drie keer zoveel slagroom: geniet!

Genoeg over taart nu. Ik weet dat sommige mensen graag willen leven zoals ik net omschrijf, maar het niet kunnen of durven. Daarom wil ik wat voor mensen betekenen. Men doen inzien dat het leven leuk is.

Op dit moment studeer ik. De opleiding Pedagogisch Medewerker Jeugdzorg heb ik bijna afgerond. Daarna wil ik doorstromen naar het HBO voor de opleiding Social Work aan de HAN in Nijmegen. Daar wil ik leren hoe ik anderen, de samenleving en mezelf versterk.


Naast mijn studie werk ik bij Mission Doetinchem, in de weekenden en vakanties. Ik zorg dat mijn collega’s zich kunnen focussen op de klanten. Ik doe de omliggende taken: ik neem de telefoon op, maak koffie, reken af met klanten, schiet bij waar nodig, enzovoort.

1/4

Daarbij bouw ik mensenkennis op, wat ik weer gebruiken kan voor mijn (vervolg)opleiding. Ik denk serieus na over problemen die ik zie. Mijn taartvisie verlies ik niet uit het oog: houd het ook een beetje luchtig.

Daarom ben ik gek op de kleding van Sylver en Part Two. Het tikkeltje nonchalante van Sylver met het vrouwelijke van Part Two probeer ik op een trendy manier te combineren. Er goed verzorgd uitzien, mooi opgemaakt en een lekker luchtje op.

Ik ben namelijk gek op parfum. Soms loopt er iemand langs in de winkel met een ontzettend lekker luchtje. Mijn collega’s zien me vaak snuffelend door Mission lopen. La Vie est Belle? Heerlijk! Vanaf nu heb ik naast mijn taartvisie ook een parfumvisie, want het leven is prachtig.”

Contact                                                                                                                 

 

Mission Veenendaal - Passage Corridor 1 - Tel: 0318 500 285        

Mission Doetinchem - Hamburgerstraat 61 - Tel: 0314 366 489

Mission Lichtenvoorde - Markt 13 - Tel: 088-8811132

Mission Zevenaar - Grietsestraat 21 - Tel: 088-8811135

E-mail: info@missionfashion.nl