In uw tas naar het werk doet u uw agenda, een etuitje, boterhammen met kaas en een flesje water. De volgende dag hetzelfde liedje. Uw agenda, een etuitje, boterhammen met kaas en een nieuw flesje water. De dag daarop heeft u boterhammen met jam, maar weer een nieuw flesje water.

 

Single-Use plastic
Als het aan Dopper ligt, leven we straks in een wereld waar wij bewust zijn van dit single-use plastic afval. In die wereld verminderen we die afvalberg. In die wereld zorgen we dat iedereen op aarde toegang heeft tot veilig drinkwater.

Met hun hardplastic drinkflessen wordt geprobeerd een bewustzijn te creëren. U kunt iedere dag een nieuw plastic flesje water meenemen naar uw werk. U kunt ook eenmalig een blijvende fles kopen en de afvalberg doen krimpen. Daarnaast start Dopper projecten die droge plekken op de wereld voorzien van drinkwater.  

 

The bottle is the message
Gelukkig wordt er plastic gerecycled. Wereldwijd is dit echter 1% van het totale plastic afval. Dagelijks komen zeeën van plastic in onze oceanen terecht. Die oceanen moeten schoon. Dopper probeert dit de hele wereld te laten weten. Hoe? Met handige, trendy drinkflessen.

Wij hebben altijd de nieuwste kleuren en modellen in de winkel!

1/4

Contact                                                                                                                 

 

Mission Veenendaal - Passage Corridor 1 - Tel: 0318 500 285        

Mission Doetinchem - Hamburgerstraat 61 - Tel: 0314 366 489

Mission Lichtenvoorde - Markt 13 - Tel: 088-8811132

Mission Zevenaar - Grietsestraat 21 - Tel: 088-8811135

E-mail: info@missionfashion.nl