Carola

“In mijn vrije tijd struin ik elke kringloopwinkel in Veenendaal af. Op zoek naar kleine hebbedingetjes. Mijn WC hangt vol met fotolijstjes in allerlei soorten en maten. Allemaal gekocht in kringloopwinkels. Daarin doe ik foto’s van mijn hubbie, kinderen, bonusdochters en familie.

De mensen om mij heen zijn heel belangrijk voor mij. De 45 jaar dat ik Carola ben, zijn niet altijd even makkelijk geweest. Na een moeilijke periode kan - en durf - ik nu het leven te leven zoals ik altijd heb gewild. Live the life you have always imagined, dat zou ik iedereen willen meegeven. ‘Komt goed,’ zeg ik altijd, want het komt altijd goed.

Ik zorg ook graag op veel vlakken dat dingen goed komen. Binnen Mission hou ik me zoal bezig met het logistieke gedeelte. Ik zorg dat de nieuwe goederen die binnenkomen goed verwerkt worden in ons voorraadsysteem.

Daar ben ik natuurlijk niet de hele dag mee bezig, maar het is wel mijn dingetje. We helpen allemaal op onze eigen manier de klanten en hebben daarnaast onze eigen taak. Fijn, want dát is samenwerken. Met z’n allen maken we van Mission iets moois. Iets unieks.

Het unieke is voor mij de basis om klanten te adviseren. Heerlijk om te mogen doen. Het is voor mij belangrijk om dan eerlijk te zijn. Het moet leuk staan, maar ook bij je passen. Ieder mens is namelijk uniek. Het geeft zo’n ontzettend fijn gevoel als mensen stralen. Daarmee is een outfit af - en uniek.

1/3

Ik hou van verschillende manieren van stijlen. Nooit hetzelfde. Lekker vrouwelijk met een tikje stoer. Een sierlijke jurk, maar dan met gympen of boots eronder.

Ik probeer altijd een beetje gedurfd te combineren. Het kleurrijke van Transfer, het vrouwelijke van Part Two en Opus. Ik ben ook maar een mens en wil graag aan andere vrouwen laten zien dat gedurfde combi’s niet eng hoeven te zijn. Misschien is het anders dan anders, maar het laat juist zien hoe je bent!

Niet alleen een kledingstijl kan anders, maar ook de manier waarop we leven. Leef het leven wat je voor ogen hebt. Dat vergt een bepaald bewustzijn, maar ook durf. Gooi je leven om en vecht voor jouw mooiere wereld.

Als ik dan kijk naar de foto’s in mijn kringloopfotolijstjes op de WC, dan denk ik: wat is mijn wereld toch mooi. Dat gun ik iedereen.”

Contact                                                                                                                 

 

Mission Veenendaal - Passage Corridor 1 - Tel: 0318 500 285        

Mission Doetinchem - Hamburgerstraat 61 - Tel: 0314 366 489

Mission Lichtenvoorde - Markt 13 - Tel: 088-8811132

Mission Zevenaar - Grietsestraat 21 - Tel: 088-8811135

E-mail: info@missionfashion.nl