Bullboxer wil met hun schoenenlijn een complete outfit een twist geven.

Zij genieten en experimenteren volop met mode. Zij willen geen regelvoorschrijvende modedoctoren zijn, maar willen (stijl)regels ontdekken en ombuigen tot ze bij u passen. Alle Bullboxer schoenen worden door dit Nederlands inzicht ontworpen en door Portugese kunde gemaakt.

 

Be you
Met de schoenen worden mensen aangemoedigd hun individuele stijl met trots uit te dragen. Bullboxer is er voor mensen die trendy, maar geen rondlopende paspop willen zijn. Bij Bullboxer zijn ze gek op kleurrijke, vrolijk beprinte en versierde schoenen met mooie texturen. Door de dertig jaren ervaring hebben zij een herkenbaar karakter ontwikkeld voor de schoenen.

 

Verantwoordelijkheid
Bullboxer wil er niet alleen goed uitzien, maar ook goed doen.

De verantwoordelijkheid om tijdens het runnen van een bedrijf zo duurzaam mogelijk te zijn, nemen zij uiterst serieus. Elk kleine beetje dat beter kan, verbeteren zij.

Bullboxer heeft onafhankelijke instanties gevraagd potentiële (nieuwe) leveranciers te controleren. Zie het als een soort auditieronde om te mogen leveren aan Bullboxer. Zo worden uitsluitend de beste en meest duurzame materialen gebruikt.


Slim materiaalgebruik
Leeroverblijfselen en andere restmaterialen worden gebruikt voor onderzoek naar ontwikkeling van het materiaal. Er wordt getest op rek en slijtage. Waar nodig wordt verbeterd. Zo min mogelijk wordt ongebruikt gelaten of weggegooid.

1/1