Beaudine

“Hai hai! Mijn naam is Beaudine. Ik ben twintig jaar jong en studeer fulltime in het prachtige Leeuwarden. Na de zomervakantie begin ik met het laatste jaar van mijn Hbo-opleiding Voedingsmiddelentechnologie. Ik ben dol op mijn studie en het studentenleven.

Naast studeren ga ik graag winkelen, uit eten, naar feestjes, de dierentuin en gezellige borrels met mijn vrienden tot ’s avonds laat. Op mijn schoolvrije zaterdag reis ik af naar Veenendaal en werk ik een heerlijke dag bij Mission.

Als jong meisje mocht ik altijd al helpen bij mijn moeder in de kledingwinkel waar ze toentertijd werkte. Toen dit Mission werd, was ik dolblij toen ik weer mocht werken op de zaterdagen. Mission draagt bij aan het stukje betere wereld waar we tegenwoordig allemaal naartoe werken. Het voelt fijn om daar onderdeel van te zijn.

Ik heb een passion for fashion. Ben gek op kleding en schoenen. Als ik iemand gelukkig maak met nieuwe kleding, voelt dat als een cadeautje voor mezelf. Alsof ik mezelf blij maak met nieuwe kleren. En geloof me, daar word ik blij van!

De kleding die ik zelf draag is netjes, chique en toch een tikkie speels. Dat gaat het best met de kleding van InWear en de schoenen van Fred de la Bretoniere. Je uitstraling is je visitekaartje en je kledingstijl is onderdeel van je uitstraling. Joggingbroeken en no-make up zijn niet voor mij bestemd. Ik hoef geen liters make-up op mijn gezicht te hebben, maar ga voor de natural look die mijn eigen uitstraling versterkt waar nodig.

1/1

Voel mij prettig als ik er netjes en verzorgd uit zie. Dat ik er zo uit zie, betekent niet dat ik mij altijd zo gedraag. Ik weet me te gedragen wanneer nodig, maar van binnen ben en blijf ik een twintig jarig meisje met soms nog het gedrag van een tienjarige.

Die inner-tienjarige geniet ervan om bij Mission in de winkel te werken. Dat doe ik echt omdat ik het leuk vind. Als ik dingen niet leuk vind om te doen, vind ik het ook lastig om te doen. Ik ben een ontzettende studiebol, omdat ik geniet van het uitvoeren van het vak waarvoor ik leer.

Genieten is belangrijk voor mij. In de vorm van een heerlijk wijntje, een goed gevulde borrelplank die ik deel met mijn vriendje, familie en vrienden. Daarnaast is ook succes belangrijk voor mij. Ik wil graag dat alles goed gaat in het leven, zodat ik er het maximale uithaal.

Hmmm, en wat moet u dan nog van mij weten? Ben een echt familiekindje. Mijn ouders en zusje betekenen superveel voor mij. Ik heb een geweldig vriendje. Hij is tevens mijn beste vriend met wie ik graag een glaasje wijn drink.

Ja, ik ben een grote wijnliefhebber. Aangezien je bij één glas per avond al uitgemaakt mag worden als alcoholist, zeg ik altijd: een echte wijnliefhebber is geen alcoholist, maar een vinolist!”

Contact                                                                                                                 

 

Mission Veenendaal - Passage Corridor 1 - Tel: 0318 500 285        

Mission Doetinchem - Hamburgerstraat 61 - Tel: 0314 366 489

Mission Lichtenvoorde - Markt 13 - Tel: 088-8811132

Mission Zevenaar - Grietsestraat 21 - Tel: 088-8811135

E-mail: info@missionfashion.nl