10 Days is een Nederlands modemerk uit Amsterdam, de stad die zij met hun kleding willen eren. Het gevoel dat de stad geeft in creativiteit, diversiteit en zelfvertrouwen willen zij door heel Nederland verspreiden. Ze proberen de ultieme stadse vrijheid te verwerken in de vrijheid van bewegen in kleding.

 

Be you
10 Days probeert mensen te stimuleren om te zijn wie ze willen zijn, te dragen wat ze willen dragen. Zij geloven dat je bent wat je draagt.

De kunst van combineren zorgt dat de kleding dicht bij uw persoonlijkheid komt.

 

10 Days was altijd een wat jeugdig merk. Hun tegenwoordige collecties worden steeds volwassener, waardoor de kleding ook uitermate geschikt is voor de volwassen vrouw.

 

Rebels
De mensen van dit merk zijn een tikkeltje rebels. Zo is 10 Days ontstaan: de behoefte om bestaande regels bewust te breken. Fashion veranderen, om een eigen stijl te ontwikkelen met minder kleding. Een kledingkast vullen met alleen kleding die u echt leuk vindt. Ook morgen, ook volgend jaar, zodat het niet ligt te verstoffen op de kastplank.

 

Bijzondere visie op duurzaamheid
Voor 10 Days is duurzaamheid een andere manier van benaderen: een innovatie in de kledingkast. Mode zonder houdbaarheidsdatum.

98% procent van de kleding wordt geproduceerd binnen Europa. 95% daarvan wordt geproduceerd in Portugal, omdat de milieueisen daar heel streng zijn. Dat is een garantie op een zo duurzaam mogelijk proces.

!

 Let op!

Alleen in Veenendaal

1/4

Er is ook minder transport nodig, dus minder vervuiling. Controlebezoeken zijn ook makkelijker afgelegd. Transparantie over de productie wordt zoveel mogelijk gegarandeerd.

10 Days gebruikt wel dierlijke producten, maar accepteert geen enkele vorm van slechte behandeling van dieren. Al helemaal in relatie met de productie van hun producten!

10 Days verkopen wij op dit moment alleen in Veenendaal, omdat het elders in Doetinchem al verkocht wordt. Wie weet wat de toekomst brengt!